tisdag 15 oktober 2013

En egen färgglad oas

Svart och vitt är verkligen min trygga bas och det som genomsyrar inredningen här hemma. Tillsammans med kritvita väggar för att maximera ljuset och låta konsten på väggarna tala. Det är också svart och vitt som ligger bakom namnet på bloggen - Carbon & Snow. Förutom några accentfärger finns det bara två rum som gör avsteg från det svartvita. Barnens rum. Barn ska få vara barn och deras värld är fylld av färger.

Vi är så lyckligt lottade att vi har 3 barn. En storebror, en mittemellansyster och en lillebror. Mittemellansyster är snart 3 år och hon älskar att vara på sitt rum. Att klä ut sig är jättekul och prinsessklänningar blandas vilt med Spiderman, riddare eller varför inte en krokodilsvans? Jag blir ofta bjuden på kaffe och en kaka. Hon bäddar ner både dockor, verktyg och nallar i docksängen. Men för tillfället är favoriten att krypa upp i sängen och bläddra i böcker. Hon lämnar alltid ett högt torn med "färdiglästa" böcker efter sig. 

Nedan följer en liten bildserie från dotterns rum. Spana särskilt in Lisa Bengtsson-kudden som jag nyligen fyndade på Hemtex för ynka 99 kr! 


Välkomna in och ta en titt. Bakom dörren gömmer sig utklädnadskläderna,
lättåtkomliga på en hängare från Kids Concept. 
Mysig säng att både sova och läsa i. Kudde med fiskar formgiven av Lisa Bengtsson
för Hemtex. Fiskfjällskudde från Ellos. Tapet från Midbec och säng IKEA.
Nallen från Steiff varsamt nerbäddad i docksängen Juno från House of Hedda.
Lampa med mysigt sken och prickar som matchar tapeten. Älskar prickar i barnrum för det ger en så glad känsla. 
Bästa och färggladaste förvaringen för barnrum, Stuva från IKEA.

En fika? Gott och fint fikabröd från Bombadill.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar