fredag 11 oktober 2013

Kalastider

Hos oss innebär hösten kalastider! Bland vänner och släkt är det många som har bemärkelsedag, kalasen avläser varandra i en rasande takt. Jag tycker det är kul att slå in paket och fixa så det märks att man lagt lite extra omsorg bakom presenten. Med tre barn är det dock inte alltid tiden räcker till och då är det trevligt att ha fina inslagningsattiraljer för ett snabbfixat paket. Jag brukar också alltid ha en hög med kort hemma numera för annars brukar det glömmas bort i stressen. 

Jag var på IKEA härom dagen och fick för första gången se deras hörna med det nya fina pappers- och inslagningssortimentet. Åh så mycket fint! Eftersom priset är mycket plånboksvänligt fick en hel del följa med hem. Här är ett smakprov på det som inhandlades. Ser redan fram emot nästa kalas som är i helgen.


PS. Spana in den inte alls så snygga men ack så praktiska förvaringen för alla inslagningspapper, tejp, sax, snören, kort med mera nedan. Den löste i varje fall vårt förvaringsproblem så nu hänger allt fint i klädkammaren. Finns på Clas Ohlson för en billig peng. Inga kommentarer:

Skicka en kommentar